?

Veelgestelde vragen

kan je hier je antwoorden vinden?

Vragen voor deelnemers wedstrijden

5 antwoorden

Tenzij anders vermeld in de communicatie worden de prijzen op het thuisadres van de winnaar geleverd. Wanneer de prijzen niet afgeleverd konden worden blijven zij 2 maanden na een 2de persoonlijke verwittiging ter beschikking van de winnaar.

Het privacybeleid kan je hier raadplegen.

Het Cookiebeleid kan je hier raadplegen.

De winnaars worden ad random getrokken uit de juiste inzendingen die ingezonden zijn binnen de afgebakende periode van desbetreffende wedstrijd. De winnaars worden per mail verwittigd via het e-mailadres waarmee werd deelgenomen.

Het reglement kan je hier lezen.

Vragen voor mediapartners

6 antwoorden

De frequentie van de vernieuwing van puzzels wordt vooraf in samenspraak bepaald. Dagelijks, wekelijks of maandelijks... volgens uw wensen en noden. Er wordt vooraf een verschijningspatroon geprogrammeerd voor de gekozen puzzels.

Ja, u bepaalt zelf hoeveel puzzels u wilt aanbieden. Ook het niveau van de puzzels en de frequentie van vernieuwing volgt uw wensen. U vraagt, wij draaien...

Neen, uw wensen en noden worden na samenspraak vooraf geprogrammeerd zodat het puzzelplatform autonoom alle handelingen zonder tussenkomst automatisch uitvoert.

Het MConcept Puzzelplatform is ontwikkeld als White Label zodat het multi-inzetbaar is en de individuele opstartkosten beperkt kunnen blijven. De kostprijs wordt bepaald door het aantal puzzels en hun frequentie van vernieuwing.

Het MConcept-puzzelplatform is zo ontwikkeld dat het eenvoudig en snel geïmplementeerd kan worden in elke site. Na input door onze diensten van de huisstijl kunnen uw bezoekers binnen de kortste tijd genieten van uw puzzelplatform.

Alle puzzels zijn comfortabel en vlot te spelen op pc, laptop, tablet en smartphone... Voor de smartphone zitten er nog specifieke minipuzzels in het aanbod.

Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden?

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Contacteer ons